Handlekurv: 0 Varer

Kundeservice

Lek & Sikkerhet er en av Norges eldste produsenter av lekeplassutstyr og har et brett sortiment av solide lekeapparater til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette kan vi tilby et spennende sortiment til parkmiljø, fitness og sport.

Can -we -help _NO

Med Lek og Sikkerhet AS får du en leverandør som kan tilby robuste produkter med fokus på barn i barnehage og skolealder.  Vi selger produkter til konkurransedyktige priser og produktenes lekeverdi, kvalitet og sikkerhet er meget god.

Vi tilbyr selvfølgelig også montering av utstyr dere kjøper hos oss til en fast pris, men dere kan også stå for både planlegging av lekeplassen og monteringen  selv. Vi yter da rådgivning og hjelp  der det  skulle være behov for det.     

For deg som liker å blad i en katalog og ikke ønsker å bruke internett  har vi katalog som sendes ut gratis to ganger i året, den kan også bestilles under “bestill katalog” eller ved å ringe vårt kundesenter på tlf. 800 31 420.

Lek og Sikkerhet AS er en del av Kompan Gruppen og vi gleder oss til å være din leverandør neste gang du skal fornye uteområde .

Kontakt Lek og Sikkerhet
GRATIS nr. 800 31 420
post@lekogsikkerhet.no 

Med Lek og Sikkerhet kan du fornye din lekeplass enkelt og rimelig. 

Med vennlig hilsen

Lek og Sikkerhet AS
Grønland 53 (Papirbredden 3)
3003 DRAMMEN